KIITOS KAIKILLE SM-ITÄRALLISSA MUKANA OLLEILLE!

Ouneva Group SM Itäralli on onnistuneesti takanapäin ja menestyjät on palkittu. Nyt on kiitoksien aika. Me tehtiin jälleen kerran hieno, oman näköinen rallitapahtuma Joensuuhun! Ensimmäisiä palautteita on jo otettu vastaan, muun muassa reittiä on tuttuun tapaan kehuttu vauhdikkaaksi ja haastavaksi. Lisäksi kilpailukeskuksen keskittäminen yhteen paikkaan on ollut monen mieleen. Kilpailun kotisivujen kautta voitte antaa palautetta ja kehitysideoita, joiden pohjalta pyrimme tekemään seuraavalla kerralla vielä paremman rallitapahtuman.

Iso kiitos onnistuneesta tapahtumasta kuuluu tietenkin sadoille talkoolaisille, joita ilman emme mitenkään pystyisi järjestämään tämän kokoluokan tapahtumaa. Lisäksi meitä auttamassa olleet nuorisoseurat, yhdistykset, maanomistajat ja tienhoitokunnat ansaitsevat kiitokset.

Te, hyvä ralliyleisö, jotka olitte todistamassa hienossa talvikelissä ajettua kilpailua, ansaitsette myös kiitoksen. Te teette sen rallifiiliksen reitin varrella, huoltoparkissa ja annatte lisäpotkua kuljettajille näyttää osaamistaan. Ja eihän meidän kilpailu olisi mitään ilman gladiaattoreita eli SM-sarjan ja kansallisen tason kovia kuskeja, joiden meno oli näyttävää katsottavaa, kiitos myös Teille.

Erityiskiitokset meitä auttamassa olleille naapuri paikkakuntien autourheiluseuroille sekä tietenkin todella tärkeille yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa toivomme yhteistyön jatkuvan myös tulevaisuudessa. KIITOS!


EK1 Joen Sähköpojat, Kuopion Urheiluautoilijat / Suonenjoen Urheiluautoilijat

 

 

 

 

EK2 Laakkonen | Skoda, Leppävirta Racing Team

 

 

 

EK3 Vatupassi, Nilsiän Urheiluautoilijat

 

 

 

 

EK4 OP Vaara-Karjala, Keski-Karjalan Urheiluautoilijat

 

 

 

 

EK5 Idän Metsäkone, Savonlinnan Urheiluautoilijat

 

 

 

 

EK6 Gulf Honkavaara, Koillis-Savon UA / Rautavaaran UA / Iisalmen UA

 

 

 

 

Muut yhteistyökumppanit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pääyhteistyökumppanimme

 

 

 

 

 

JOENSUUN URHEILUAUTOILIJAT KIITTÄÄ JA KUMARTAA!